Δωρεάν αποστολή για αγορές από 60€ και άνω!!!

Τρόποι Πληρωμής
Το foratoshoes.gr σας παρέχει τις ακόλουθες εναλλακτικές επιλογές ασφαλούς πληρωμής:

1.Πληρωμή με Αντικαταβολή

Στην περίπτωση της Αντικαταβολής, η αποπληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της, οπότε και εξοφλείτε την αξία της παραγγελίας με μετρητά στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφοράς. Επιλέγοντας τρόπο πληρωμής με Αντικαταβολή, η εξόφληση γίνεται με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας ELTA Courier  με την παραλαβή των προϊόντων σας, και το κόστος είναι 2,00 ευρώ.

2.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα 

Επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με Πιστωτική, Χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα.Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την Viva payments, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων για την καταχώρηση της παραγγελίας στοιχείων, μεταφέρεστε αυτόματα στο secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Eταιρείας. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας (Αριθμός Κάρτας, Όνομα Κατόχου, Ημερομηνία Λήξης και Τριψήφιος Αριθμός CVV στο πίσω μέρος της κάρτας) μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα στην υπηρεσία της Εταιρείας, και εν συνεχεία η μεταφορά τους από την Viva payments στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτεται ομοίως από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στο foratoshoes.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με απόλυτη ασφάλεια.

3.Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν σας εξυπηρετεί κάποια από τις παραπάνω μεθόδους εξόφλησης της αξίας της παραγγελίας σας, μπορείτε να αποπληρώσετε το ποσό με τραπεζική κατάθεση. Στην προκειμένη περίπτωση, για την κατοχύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει η κατάθεση των χρημάτων να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με την ημέρα καταχώρησης της Παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω,  τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Η κατάθεση των χρημάτων σας μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5751 – 063703 – 269
IBAN:  GR47 0172 7510 0057 5106 3703 269

 

X